bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,669.06 1.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,042.84 1.90%
bnb
BNB (BNB) $ 555.69 0.79%
solana
Solana (SOL) $ 141.38 2.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520847 3.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.483805 3.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152154 0.39%

Cosmos’un Geliştirici Şirketi Ignete, Çalışanlarının Yüzde 50’sini Çıkardı

cosmosun gelistirici sirketi ignete calisanlarinin yuzde 50sini cikardiff

Son dönemde kripto para piyasasının zor dönemden geçmesi ile beraber Cosmos Blockchain ekosistemini ilk kuran şirket olan Ignite, bu hafta çalışanlarının yarısından fazlasının ayrıldığını söyledi.

Ignete, Çalışanlarının Yüzde 50’sini Çıkardı

Kripto para sektörü olduka kritik bir dönemde geçiyor. Düzenleyici baskısı, fiyat dalgalanmaları, şirket yatırımları, başarısız projeler ve balina hareketleri gibi değişkenler, sektörün oldukça karmaşık bir hâl almasına sebep olmuş durumda. Bununla beraber Cosmos (ATOM) Blockchain geliştirici şirketi olan Ignete‘nin eski çalışanları işten çıkardı. Eski çalışanların aktardığı bilgilere göre şirket personellerinin yarısından fazlasının işten çıkartıldığı belirtildi.

cosmosun gelistirici sirketi ignete calisanlarinin yuzde 50sini cikardid

Ignete şirketi, kripto paralarındaki 9 aylık düşüş süreci boyunca bazı çalışanlarını direkt olarak işten çıkartmaya başladı. Bir grup personel ise kıdem tazminatı paketleri karşılığında gönüllü olarak işten çıkma yolunu tercih etti. 

Eski çalışan, çalışanların Kwon’un yeni girişimi New Tendermint’te çalışmaya davet edildiğini söyledi. Başvurmayanlara, Ignite’ın yeniden formüle edilmiş bir versiyonuna veya Cosmos Cash adlı yeni bir girişime katılmaya davet edilecekleri söylendi.

Son olarak son dönemde işten çıkaran ve işe alım yapan şirketlere buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala