bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,870.38 0.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,180.91 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 614.19 1.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.58 1.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529973 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477791 0.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153491 0.21%

Core Scientific, 70 Milyon Dolarlık Yenileme Kredisi İçin Anlaşma Sağladı

core scientific 70 milyon dolarlik yenileme kredisi icin anlasma sagladi

Bitcoin madencilik şirketi son zamanlarda artan maliyetler ve düşen kripto para birimleri fiyatları sebebiyle zor günler geçiriyordu. Zor durumdaki Bitcoin madencilik şirketlerinden birisi olan Core Scientific bu süreçten kurtulmak için kısa bir süre önce iflas başvurusunda bulunmuştu. İflas başvurusunda bulunan Core Scientific, içinde bulunduğu zor günlerden kurtulmak adına, B. Riley ile 70 milyon dolarlık yenileme kredisi için anlaşmaya vardığını açıkladı.

Core Scientific Cephesinden Kredi Açıklaması

Core Scientific’in 30 Ocak tarihli bir dosyalamasına göre şirket, madencinin önceden düzenlenmiş iflas anlaşmasının bir parçası olarak, dönüştürülebilir hissedarlardan almış olduğu 75 milyon dolarlık borçlunun elindeki kredinin (DIP) yerine kabul edilebilecek olan finansmanın mahkeme tarafından onaylanmasını talep etti.

core scientific 70 milyon dolarlik yenileme kredisi icin anlasma sagladi 2

Bitcoin madencilik şirketi Core Scientific, “Özel amaçlı hissedarlar komitesinin, Borçluların İkame DIP Aracına girişini ve nihai onaydan önce Orijinal DIP Aracının geri ödenmesini desteklediğini” belirtti.

Yapılan bu anlaşma, iflas eden Bitcoin madencilik şirketi Core Scientific’e “15 aya kadar esneklik” kazandıracak çünkü “planla ilgili kilometre taşları bulunmuyor ve herhangi bir belirli Bölüm 11 planının onayını almasını şart koşmuyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala