bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,595.31 0.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,167.05 1.28%
bnb
BNB (BNB) $ 616.23 3.29%
solana
Solana (SOL) $ 147.75 0.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530231 0.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474008 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152333 0.42%

Copper, NFT’ler için Saklama Hizmetini Başlattı

copper nftler icin saklama hizmetini baslatti

NFT sektörünün gelişme kaydetmesi ile beraber birçok kurum ve şirket bu alandaki çalışmalarını hızlandırmaya başlamış durumda. Londra merkezli Copper da bu konu ile ilgili olarak harekete geçti. Copper, NFT için saklama çözümleri sunmaya başladı.

Copper’dan NFT Saklama Hizmeti

Londra merkezli Copper‘dan bir sözcüsü, müşterilerin NFT’lerini tıpkı kripto para birimlerinde olduğu gibi yatırmalarına, saklamalarına ve çekmelerine izin verdiğini söyledi.

copper nftler icin saklama hizmetini baslatti 2

Bunun yanında Copper’ın baş ürün sorumlusu Alex Ryvkin de hareketin kurumsal müşterilerden gelen talepten kaynaklandığını vurguladı. Copper’ın baş ürün sorumlusu Alex Ryvkin, ayrıca konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bu pazar hızla büyüdükçe, artan sayıda kurumsal müşterilerimizin varlık sınıfı olarak NFT’lere dönüştüğünü ve bu varlıkları Bakır kasalarında barındırmak istediğini gördük. En son eklenen NFT ile müşteriler tüm dijital varlıklarının yönetimini kolaylaştırabilir ve NFT’lerini varlıklarının geri kalanı kadar güvenli bir şekilde saklayabilir.

Copper söz konusu yeni NFT hizmeti ile daha geniş kripto alanlarına yayılmayı düşünüyor. Son olarak hatırlatmak gerekirse Copper kısa süre önce kripto birinci sınıf aracılık platformları için Bank of America‘dan (BofA) bir yönetici ekibi tutmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala