bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,765.96 2.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,563.11 2.50%
bnb
BNB (BNB) $ 585.56 0.98%
solana
Solana (SOL) $ 188.93 4.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621341 2.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645097 1.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213112 7.56%

CONVERGE22’de Türkiye’deki Blockchain Dünyası Konuşuldu

CONVERGE22de Turkiyedeki Blockchain Dunyasi Konusuldu

Blockchain ve kripto sektöründe etkinliklerin sayısı gün geçtikçe artıyor. San Francisco’da gerçekleşen CONVERGE22 de bu etkinliklerden biri. Web3, Blockchain ve kriptonun konuşulduğu etkinlikte BiLira da Türk Blockchain topluluğunu temsil etti. BiLira CEO’su Sinan Koç konuşmacılar arasında yer aldı.

CONVERGE22de Turkiyedeki Blockchain Dunyasi Konusuldu 2

CONVERGE22’de Türkiye’nin Blockchain Topluluğu Konuşuldu

27-30 Eylül tarihlerinde San Francisco’da gerçekleşen CONVERGE22 etkinliğinde Ethereum CEO’su Vitalik Buterin, Circle CEO’su Jeremy Allaire, FTX Kurucu ve CEO’su Sam Bankman Fried ve O’leary Funds Kurucusu Kevin O’Leary gibi önemli isimler yer aldı. Ülkemizden ise BiLira CEO’su Sinan Koç yer aldı. Koç “Blockchain’in Dünya Çapında Yarattığı Etki” panelinde TRYB ve Türk Blockchain ekosistemini konuştu:

“Türk lirasını dijitalleştirme yolunda çok başarılı adımlar attık, yeni nesil bankacılık hayatlarımızda yerini alırken ülkemizin de bu teknolojiden faydalanmasını istiyoruz. BiLira’nın stabil kripto parası TRYB ile birçok global kripto platformunda alım satım işlemleri gerçekleştirilebiliyor, Türk lirasına masrafsız ve kolay bir şekilde geçiş yapılabiliyor. TRYB’nin kullanım alanlarını destek olduğumuz projelerle de kullanıcılarımıza göstermek istiyoruz, örneğin Uçurtma Projesi ile yardımlaşma ve sosyal inovasyon alanında varoluyoruz. Metavest isimli bir diğer yeni nesil bankacılık projesinde ise Türk lirasını blokzincir üzerinde temsil ediyoruz. BiLira’nın ekosistem ortaklarını arttırarak Türk lirasını blokzincir dünyasına entegre etmek için her geçen gün daha fazla çalışıyoruz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala