bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,798.56 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,981.53 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 541.06 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 136.26 0.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.484781 2.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442431 1.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146022 2.35%

ConsenSys, JPMorgan ve Mastercard’ın Dahil Olduğu Bir Yatırımcı Grubundan 65 Milyon Dolar Topladı

consensys jpmorgan ve mastercardin da dahil oldugu bir yatirimci grubundan 65 milyon dolar topladi

Ethereum odaklı yazılım şirketi ConsenSys JPMorgan, UBS ve Mastercard gibi alanının önde gelen şirketlerinin de dahil olduğu yatırımcı grubundan 65 milyon dolar topladı. 

Bir The Block haberine göre, turu destekleyenler arasında Bitcoin hamleleriyle gündeme gelen bankacılık devi JPMorgan da yer alıyor. Şirket, geçtiğimiz Ağustos ayında JPMorgan’dan yatırım aldığını ve bankanın blokzinciri birimi Quorum’u satın aldığını doğruladı. Quorum, JPMorgan’da geliştirilen ve Ethereum teknolojisini temel alan özel bir blokzinciri ağıdır. 

ConsenSys kurucusu yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

“Bir tur gerçekleştirmek üzere yola çıktığımızda, web’in nasıl geliştiğine benzer şekilde, tüm ekonominin yeni nesil bir protokolde devrimcilere katılacağına olan inancımızla tutarlı olarak, sabırla çeşitli bir cap table inşa etmek bizim için önemliydi.”

ConsenSys’ın aldığı bu yatırım, yatırımcıların dijital varlık hizmeti şirketlerine ek olarak, teknoloji odaklı şirketlere de yatırım yapmaya hevesli oldukları şeklinde yorumlandı. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala