bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,616.92 0.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.17 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 582.56 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 183.53 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619362 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645901 2.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215407 13.58%

ConsenSys 7 Milyar Dolarlık Değere Ulaştı

ConsenSys 7 Milyar Dolarlik Değere Ulaşti

Kripto para dünyasında kripto odaklı yatırımların sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Son olarak Ethereum odaklı Blockchain şirketi ConsenSys önemli bir yatırım turunu daha başarıyla tamamlamayı başardı. ConsenSys, finansman turunda 450 milyon dolarlık yatırım aldı.

ConsenSys 7 Milyar Dolarlik Değere Ulaşti

ConsenSys Yatırımlarını Büyütüyor

ParaFi Capital liderliğinde gerçekleştirilen D Serisi finansman turu, ConsenSys’in 7 milyar dolarlık bir şirket olmasını sağladı. D Serisi turundaki yeni yatırımcılar arasında teknolojisi devi Microsoft başta olmak üzere Temasek, SoftBank Vision Fund 2, Anthos Capital, Sound Ventures ve C Ventures yer aldı. Üçüncü turda ise, Marshall Wace, True Capital Management ve United Talent Agency’nin girişim fonu UTA VC dahil olmak üzere C Serisi finansman turunun katılımcıları yer aldı.

Ek olarak gerçekleştirilen yatırım turu hakkında konuşan ConsenSys Kurucu ve CEO’su Joe Lubin, bu yaklaşımın ConsenSys’in gelecekteki finansman girişimlerini bilgilendireceğini belirtti.

“Bu tur, dijital varlıkların yanı sıra fiat ve konserleri anında ETH’ye alıyor. Bir sonraki tur, yatırımcıların tamamen kripto yerlisi olmalarına ve devam eden paradigma değişiminin bir sembolü ve bağlılığı olarak ETH’ye katkıda bulunmalarına yardımcı olacağımız ‘ETH Serisi’ olacak.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala