bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,000.15 4.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.42 3.53%
bnb
BNB (BNB) $ 608.24 0.09%
solana
Solana (SOL) $ 146.21 7.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523228 4.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472443 6.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150214 6.90%

Composable Finance CTO’su Şirketten Ayrıldı

composable finance ctosu sirketten ayrildi

Blockchain şirketlerinden ayrılık kararları gelmeye devam ediyor. Blockchain alanında faaliyet göstermeye devam eden şirketlernden birisi olan Composable Finance’in Baş Teknoloji Sorumlusu, şirket içinde yaşadığı bazı sorunları gerekçe göstererek şirketten ayrıldığını belirtti.

Composable Finance CTO’su İstifa Etti

Composable Finance şirketinin Baş Teknoloji Sorumlusu (CTO) Karel Kubat, şirketteki şeffaflık eksikliği ve artık eski yöneticinin “şüpheli işlemler” dediği şey sebebiyle şirketten ayrıldığını belirtti. Kubat şu ifadeleri kullandı:

Ben, Karel Kubat, Composable Finance şirketinden istifa ediyorum. Şirket finansal tablolarını bana ya da topluluğa sunmadı. Bu nedenle topluluğun ve benim Composable Finance’in finansal sağlığı hakkında güncel bir görüşü bulunmuyor.

Karel Kubat Twitter paylaşımında ayrıca, “Yasayı uygulamak yetkililere bırakıldı. Ancak merkezi olmayan bir topluluğuz ve basit, etik olmayan bir yönetim benim şirketten ayrılmam için geçerli bir nedeni sunuyor.” dedi.

composable finance ctosu sirketten ayrildi 2

Bununla birlikte Composable Finance şirketi de Karel Kubat’ın görevinden ayrıldığını doğruladı. Composable Finance tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Bu, doğal olarak soru ve endişelere sebebiyet veriyor olsa da ekibimiz bu soruları ele almaya ve endişeleri gidermeye kararlıdır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala