bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,192.20 3.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.32 2.47%
bnb
BNB (BNB) $ 606.09 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 147.67 5.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528624 3.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474895 5.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151721 5.35%

Compass Mining, Madenci Koruma Planı Başlattı

compass mining bitcoin madenci koruma plani baslatti 2

Kripto para birimlerinde yaşanan düşüşler ve Ethereum’un başarılı bir şekilde gerçekleşen The Merge yükseltmesi kripto para madencilerini olumsuz etkilemişti. Bitcoin madencilik şirketi Compass Mining, pek çok olumsuz durumdan etkilenebilecek müşterileri için yeni sigorta ürünü duyurusu yaptı.

Bitcoin Madencisi Compass Mining Yeni Sigorta Ürününü Tanıttı

Bitcoin ve kripto para madenciliği makinelerine aracılık eden ve perakende müşterilere barınma hizmetleri sunan Compass Mining, müşterilerin Bitcoin ve kripto para madenciliği makinelerini koruyabilmeleri için ilk koruma ürününü sunduğunu açıkladı.

Madenciler için sunulan sigorta seçenekleri geleneksel sigortacılar tarafından yapıldığı için endüstri için yeterli seviyede değil. Bu sebeple Compass, müşterilerine daha yüksek standartlara sahip yeni bir koruma paketi sunuyor.

compass mining bitcoin madenci koruma plani baslatti

Yeni lanse edilen ürün, Teksas, Güney Karolina, Nebraska ve Oklahoma ortak sitelerinde barındırılan müşterilere sunuluyor. Compass, temel istemcilerine ilk lansmanı tamamlanmasının ardından ürününü diğer bölgelere de sunacağını açıkladı.

Konu hakkında açıklama yapan Compass içerik direktörü Will Foxley şu ifadeleri kullandı:

Koruma planımız, aracılarımızla oluşturduğumuz ve 75 milyon doları aşan bir sigorta poliçesinin bir sonraki adımıdır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala