bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,063.16 0.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,066.33 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 560.39 0.61%
solana
Solana (SOL) $ 143.97 0.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515149 3.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496481 7.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155457 1.21%

Commonwealth Bank, Kripto Hizmetlerine Ara Verdi

commonwealth bank kripto hizmetlerine ara verdit

Kripto para piyasasında hareketli günler yaşanırken, birçok yatırımcı ve şirket bu durumdan oldukça etkilendi. Bu durumdan etilenen bir isim de Avustralya’nın en büyük bankası Commonwealth Bank oldu. Commonwealth Bank, kripto piyasasındaki yüksek oynaklık nedeniyle uygulamasında kripto hizmetlerinin başlatılmasını duraklattı.

Commonwealth Bank, Kripto Hizmetlerini Akıya Aldı

Avustralya’nın en büyük bankası Commonwealth Bank, Kasım ayında müşterilerinin Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) dahil olmak üzere 10’a kadar kripto para birimi ticaretine izin verme planlarını duyurmuştu. Commonwealth Bank kripto piyasasındaki hareketlilik nedeniyle uygulamasında kripto ticaretinin başlatılmasına ara verdi.

commonwealth bank kripto hizmetlerine ara verdig

Commonwealth Bank CEO’su Matt Comyn, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Geçen haftanın olayları güçlendiğinden, muazzam miktarda ilgi çeken çok değişken bir sektör olduğu açık. Yine de, Comyn’in vurguladığı gibi, bu oynaklık ve farkındalığın yanı sıra düzenleyicilerden ve kripto para birimlerini düzenlemenin en iyi yolunu düşünen insanlardan da bolca ilgi var.

Son olarak Forkast‘ın haberine göre; Commonwealth CEO’su Matt Comyn, mevcut piyasa oynaklığının ana nedeni olarak UST ve Luna çöküşlerini gösterdi. Bunun yanında kripto ticareti özelliklerini yeniden etkinleştirmeden ve geliştirmeden önce daha fazla düzenlemeye ihtiyaç olacağını ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala