bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,053.16 0.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,151.52 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 611.75 2.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.12 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525497 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471358 0.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151344 1.05%

CoinTracker, Piyasa Koşulları Nedeniyle İşten Çıkarma Yapıyor

cointracker piyasa kosullari nedeniyle isten cikarma yapiyorerfr

Son dönemde kripto para seköründe birçok şirket küçülmeye gitmeye başladı. Çıkan son haberlere göre; CoinTracker, piyasadaki dalgalanmaları ve aşırı işe alımı gerekçe göstererek 19 kişiyi işten çıkardı.

CoinTracker, 19 Kişiyi İşten Çıkardı

CoinTracker, piyasa koşulları nedeniyle personelinin yaklaşık beşte birini işten çıkardı. San Francisco merkezli kripto vergi şirketinden toplam 19 çalışanın işine son verildi.

cointracker piyasa kosullari nedeniyle isten cikarma yapiyorasdcsv

Kurucu ortak ve CEO Jon Lerner konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bugün kripto kışı, yüksek enflasyon ve yükselen faiz oranları ile istikrarsız bir ekonomi ve kripto vergi düzenlemeleriyle ek ters rüzgarlarla karşı karşıyayız. Bu, 2020 ortasından 2022 ortasına kadar yaşadığımızdan çok farklı bir ortam. 2023 için beklentilerimiz, geçen yıl öngörülenden farklı. Ekip üyelerini bırakmayı düşünmeden önce, diğer tüm maliyetleri sistematik olarak optimize etmiştik.

CoinTracker, etkilenen çalışanlara 12 haftalık ücret, ABD merkezli çalışanlar için üç aylık sağlık sigortası ve öz sermaye uçurumunun kaldırılması, yani ayrılan herkesin hissedar olarak kalabileceği anlamına geliyordu. Dizüstü bilgisayarlarını ellerinde tutmalarına da izin verilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala