bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,798.56 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,981.53 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 541.06 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 136.26 0.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.484781 2.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442431 1.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146022 2.35%

CoinSwitch, Web3 Girişim Fonunu Başlattı

coinswitch web3 girisim fonunu baslattiasd

Hindistan merkezli kripto para borsası CoinSwitch, şirketin kurumsal risk sermayesi girişimi olan Web3 Discovery Fund’ı başlattığını duyurdu. Söz konusu fon, hızla gelişen Web3 ortamı için Blockchain çözümleri oluşturan girişimlere yatırım yapacak.

CoinSwitch’den Web3 Girişim Fonu

Web3 Discovery Fund, portföy girişimlerini yönetecek ve seçim çerçevesi yatırımcı ortaklarına Tiger Global, Ribbit Capital, Coinbase Ventures, Sequoia Capital India, Woodstock Fund ve Elevation Capital.

Borsa, CoinSwitch Web3 Fund’ın erken aşamadaki girişimleri finanse etmek için 10 milyon dolarlık bir başlangıç fonuna sahip olduğunu ve aynı zamanda seçim çerçevesi yatırımcı ortaklarından daha sonra fon toplamayı kolaylaştırdığını ve kolaylaştırdığını söyledi.

coinswitch web3 girisim fonunu baslattias

CoinSwitch’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Ashish Singhal, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Girişim programı, Hindistan’ın nüfus ölçekli Web3 projelerinin fırlatma rampası olacağına olan inancımızın bir sonucu. Hindistan’a özgü gerçek dünya sorunlarını çözmek için Crypto’nun potansiyelinden yararlanan girişimcileri ve erken aşamadaki girişimleri belirlemek ve etkinleştirmek için.

Ayrıca Web3 Discovery Fund aktif bir yatırımcı olacak ve portföy girişimlerinin hızlı büyümesi için stratejik destek sağlayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala