bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,653.05 4.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,072.61 2.75%
bnb
BNB (BNB) $ 551.37 2.69%
solana
Solana (SOL) $ 140.79 4.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502784 1.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457594 2.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153253 3.24%

CoinShares’den Kurumsal Yatırımcılara Yeni Ticaret Aracı

CoinSharesden Kurumsal Yatirimcilara Yeni Ticaret Araci

Gün geçmiyor ki şirketler yeni bir ürününü piyasaya sürmesin. Özellikle kripto sektöründe arşa çıkan rekabet, şirketleri daha aktif bir ürün yelpazesine itiyor. Son olarak CoinShares de yeni algoritmik ticaret aracını tanıttı. Yeni aracın adı Stanley Kubrick’in 2001: A Space Odyssey adlı filmine gönderme yapılarak HAL olarak belirlendi.

CoinShares'den Kurumsal Yatırımcılara Yeni Ticaret Aracı

CoinShares’den Kurumsal Yatırımcılara Yeni Ticaret Aracı: HAL

CoinShares, kurumsal yatırımcılar için algoritmik bir ticaret stratejileri platformu başlattı. HAL adlı platform, kullanıcılara CoinShares ekibi tarafından tasarlanan ticaret algoritmalarına erişim sunacak. Platform başlangıçta, firmanın bulunduğu Avrupa’da faaliyete geçirilecek ve büyük borsalarla entegre olacak. Ancak platform aşamalı olarak daha fazla entegrasyon yapacak.

Konu hakkında konuşan CoinShares CEO’su Jean-Marie Mognetti ise şu ifadelere yer verdi:

“Haftanın 7 günü açık olan bu inanılmaz aktif piyasada, insanların ticaret ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz. Kripto ticareti yapan tüketicilerin her beş saniyede bir telefonlarına bakacak zamanları yok. Bu yüzde doğru seçimi yapmanıza yardımcı olmak için karar verme sürecinin bir kısmını devretmeniz gerekiyor”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala