bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,048.16 1.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.52 1.07%
bnb
BNB (BNB) $ 560.03 0.25%
solana
Solana (SOL) $ 143.19 0.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517305 3.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481891 1.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153885 0.71%

CoinShares, Napoleon Asset Management’ın Satın Alımını Tamamladı

coinshares napoleon asset managementin satin alimini tamamladi

Kripto para sektöründe her geçen gün satın alma işlemleri gerçekleşiyor. Son olarak dijital varlık yöneticisi CoinShares, ürün ve hizmetlerini Avrupa Birliği (AB) genelinde sunmasına olanak tanıyan Napoleon Asset Management’ın satın alımını tamamladı.

CoinShares, Napoleon Asset Management’ın Satın Aldı

CoinShares; AB genelinde ürün ve hizmetlerin pazarlanması için pasaport izni veren Alternatif Yatırım Fonu Yöneticisi (AIFM) direktifi kapsamında Fransız düzenleyici Autorité des Marchés Financiers (AMF) tarafından lisanslanan Paris merkezli Napoleon Asset Management’ı sarın aldı.

coinshares napoleon asset managementin satin alimini tamamladifggd

Bunun yanında detaylandırmak gerekirse Jersey merkezli CoinShares, geçen yılın sonlarında daha geniş Napolyon Grubunu 14,5 milyon dolar nakit ve hisse senedi karşılığında satın almak için bir anlaşma imzaladı.

Ayrıca Avrupa’nın en büyük dijital varlık firması olduğunu iddia eden CoinShares, artık borsada işlem gören ürünlerini (ETP’ler) ve diğer yatırım araçlarını AB genelinde sunabiliyor ve bu da ona çok ihtiyaç duyulan bir ekstra gelir kaynağı sağlıyor.

Son olarak 2017’deki kuruluşundan bu yana Napoleon, Fransız yatırım topluluğu arasında güçlü bir yer edindi diyebiliriz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala