bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,027.62 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.54 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 543.93 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 135.81 0.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.48685 2.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.445065 1.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146585 2.15%

CoinRoutes, 16 Milyon Dolarlık Yatırım Almayı Başardı

coinroutes 16 milyon dolarlik yatirim almayi basardi

Kripto para varlıkları için algoritmik bir ticaret platformu olan CoinRoutes, kripto varlık ekosisteminde genişlemesi için fon toplayan en son şirket oldu diyebiliriz. Şirket, Ayon Capital liderliğindeki B Serisi yatırım turunda 16 milyon dolar yatırım aldığını açıkladı.

CoinRoutes, Yatırımlarını Müşterilerine Verimli Hizmetler Sunmayı Planlıyor

CoinRoutes, kurumsal kripto katılımcılarına teknoloji odaklı çözümler sunan bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca CoinRoutes, yakın zamanda sağlanan fonlarla müşterilerine verimli hizmetler sunmayı planlıyor. CoinRoutes CEO’su ve Kurucu Ortağı Dave Weisberger’e göre şirket, müşterilerinin en iyi uygulamayı elde etmesine yardımcı olmaya odaklanmış durumda.

coinroutes 16 milyon dolarlik yatirim almayi basardi 2

CoinRoutes CEO’su ve Kurucu Ortağı Dave Weisberger konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Müşterilerimiz, CoinRoutes kullanarak daha fazla net ücret karşılığında ticaret yapıyor. Algoritmalarımız, kriptonun benzersiz piyasa yapısı için sıfırdan oluşturuldu, günlük olarak toplanan terabaytlarca piyasa verisinden yararlandı ve beş yıllık derin öğrenmeye dayalı olarak gelişti

Son olarak belirtmek gerekirse finansman turuna katılan diğer yatırımcılar arasında; Zebpay Eş CEO’su ve Brave Browser Yönetim Kurulu Üyesi Rahul Pagidipati yer aldı.

Ayrıca finansman turuna Ayon Capital’e ek olarak Susquehanna International, Cboe Global Markets, Celsius, CMT Digital, Genesis Global Trading, Galaxy Digital, Arca, Mirana Ventures (Bybit ve BitDAO’nun girişim ortağı), GSR Markets, AscendEX ve diğer önemli yatırımcılar arasında yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala