bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,806.97 2.51%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,566.43 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 582.21 1.81%
solana
Solana (SOL) $ 188.19 1.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628306 2.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651696 0.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.220648 18.58%

CoinFLEX’in Yapılanma Sonrasında Şirketteki Payı Düşecek

coinflexin yapilanma sonrasinda sirketteki payi dusecek

Kısa bir süre önce kripto vadeli işlemleri borsası CoinFLEX’in alacaklıları yeniden yapılandırma için oylama yapmaya başlamıştı. CoinFLEX, bu yeniden yapılandırmasının tamamlanması durumunda şirketteki payı düşecek.

CoinFLEX Yeniden Yapılandırma Sonrasında Hisselerini Kaybedecek

CoinFLEX, dalgalı kripto piyasasının ortasında ilk olarak para çekme işlemlerini askıya aldıktan sonra yaz aylarında Seyşeller’de yeniden yapılanma başvurusunda bulunmuştu. Sorunlu kripto vadeli işlem borsası CoinFLEX, yeniden yapılanma süreci için paydaşlarla anlaştığını ve resmi bir oylamaya döneceğini söyledi.

CoinFLEX, Haziran 2022’de kripto krizi esnasında para çekme işlemlerini askıya almış ve sonrasında finansal durumunu iyileştirme planının bir parçası olarak bu yaz Seyşeller’de yeniden yapılanma başvurusunda bulundu. Yeniden yapılanmada alacaklılar CoinFLEX’in yüzde 65’ine sahip olacak.

coinflexin yapilanma sonrasinda sirketteki payi dusecek 2

Bu arada, CoinFLEX kurucuları da dahil olmak üzere mevcut Sıradan Seri A hissedarları, öz kaynak hisselerini kaybedecek. Yeniden yapılanmaya göre, B Serisi yatırımcılar hissedar olarak kalacak ve işletmeye değer katmaları durumunda zaman içinde gelecekteki öz kaynaklarla teşvik edilebilecek.

Yapılan anlaşmaya göre alacaklılara ayrıca kurtarma belirteçleri (rvUSD), öz kaynak ve USDC alma şartı konulacak. Kripto para borsası CoinFLEX’in ekibine, şirketin yüzde 15’i, zaman içinde kazanılacak bir çalışan payı opsiyon planı aracılığıyla tahsis edilecek. Planın yürürlüğe girmesi için yapılan oylama 27 Eylül’de TSİ ile 07:00’da sonuçlanacak. Snapshot verilerine göre, CoinFLEX’in bu planı şu ana kadar 96 milyon onaylanma oyu alırken 865.000 karşı oy aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala