bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,380.98 2.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.34 0.96%
bnb
BNB (BNB) $ 557.24 1.09%
solana
Solana (SOL) $ 139.63 6.49%
xrp
XRP (XRP) $ 0.497191 0.73%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460146 1.49%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160649 0.75%

CoinFlex, Yeniden Yapılandırma Planlarını Açıkladı

coinflex yeniden yapilandirma planlarini acikladias

Kripto para birimlerinde yaşananlar kripto şirketlerini etkilemeye devam ediyor. Kripto endüstrisinde yaşananlar sonrasında zor günler geçiren kripto para borsası CoinFLEX, yeniden yapılandırma için başvuruda bulunmuştu. Bu kez CoinFLEX, resmi bir yeniden yapılandırma önerisini ve şirketin atacağı sonraki adımları açıkladı.

CoinFlex’den Yeniden Yapılandırma Planları

Kripto para borsası CoinFlex, alacaklıların şirketin yüzde 65’ine sahip olacağı bir yeniden yapılanma planını detaylandırdı. Şirketin yayınladığı bir ön sözleşmede tanımlanan alacaklılar, şirketin yüzde 65’ine sahip olacak . CoinFLEX ekibine, zaman içinde bir çalışan hisse opsiyon programına (ESOP) hak kazanmak için kalan şirket hisselerinin yüzde 15’i tahsis edilecektir. B Serisi yatırımcılar da yeniden yapılandırılan şirkette hissedar olmaya devam edecek.

coinflex yeniden yapilandirma planlarini acikladia

CoinFLEX, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Ekip, oylamanın nasıl çalışacağını ve oy vermeye hazır olmak için hangi adımları atmanız gerektiğini açıklayan ayrı bir blog yayınlayacak.

Son olarak ağustos ayında kripto borsası CoinFLEX , Haziran ayında para çekme işlemlerini askıya aldıktan sonra müşterilere yeniden yapılandırma çabalarını e-posta yoluyla duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala