bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,691.94 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.11 1.34%
bnb
BNB (BNB) $ 583.20 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 188.08 0.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62277 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64735 0.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223465 12.03%

CoinFLEX, Yeniden Yapılandırma Başvurusu Yaptı

coinflex yeniden yapilandirma basvurusu yapti

Kripto para birimlerinde yaşananlar kripto şirketlerini etkilemeye devam ediyor. Kripto endüstrisinde yaşananlar sonrasında zor günler geçiren kripto para borsası CoinFLEX, yeniden yapılandırma için başvuruda bulundu.

Kripto Borsası CoinFLEX’ten Yeniden Yapılandırma Hamlesi

Kripto para borsası CoinFLEX, bir karşı tarafın marj çağrısı yapmaması nedeniyle bir açığı çözmeye çalıştığı için Seyşeller mahkemesinde yeniden yapılandırma başvurusunda bulundu. Şirket müşterilerine gönderdiği e-postalarda yeniden yapılandırma süreciyle ilgili bir bildirim gönderdi. Gönderilen bildirimde mevduat sahiplerine rvUSD, hisse senedi ve kilitli FLEX Coin ihraç etme teklifi için gerekli yerlerden onay alınacağı bildirildi.

coinflex yeniden yapilandirma basvurusu yapti 2

Yaşanan düşüşlerden etkilenen kripto şirketlerinden birisi olan CoinFLEX’in CEO’su Mark Lamb açıklamasında, “Yeni bir hissedar grubunu CoinFLEX’e davet etmeyi dört gözle bekliyoruz ve bu durumu hızlı bir şekilde çözebileceğimiz ve mevduat sahiplerine maksimum değeri geri getireceğimiz bir yetki alanında olmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz.” ifadelerini kullandı. CoinFLEX, Haziran 2022’de kripto yatırımcısı Roger Ver ile yaşanan bir anlaşmazlık sonucunda para çekme işlemlerini askıya aldığını açıklamıştı. CoinFLEX bu hamlesinin ardından para çekme işlemlerini sınırlandıran CoinFLEX, küçülmeye giderek çalışanlarının büyük bir kısmını işten çıkartmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala