bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,027.62 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.54 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 543.93 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 135.81 0.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.48685 2.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.445065 1.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146585 2.15%

CoinFLEX, Sorunlarını Çözmek İçin Harekete Geçti

coinflex sorunlarini cozmek icin harekete gectid

Kripto para borsaları, kripto para piyasalarında yaşanan olumsuz durumlardan etkilenmeye devam ediyor. Kripto para borsalarından birisi olan CoinFLEX, piyasa koşulları ve belirsizlik nedeniyle para çekme işlemlerini askıya almıştı. Platformlarından para çekme işlemlerini askıya almak zorunda kalan CoinFLEX, 47 milyon dolar toplama umuduyla yüzde 20 getirisi olan yeni bir token çıkaracak. Tutarın tamamı yükseltilirse, tüm kullanıcılar paralarını tam olarak çekebilecek.

Çekilme Sorunlarını Çözmek İçin 47 Milyon Dolarlık Kurtarma Planı

Vadeli işlem kripto borsası CoinFLEX, yüksek net değerli bir müşterinin borsaya borçlu olduğu ödenmemiş bir borçtan kaynaklanan para çekme işlemlerini yakın zamanda durdurduktan sonra bir Geri Kazanım Değeri USD (rvUSD) Simgesi başlatacak.

Bunun yanında detaylandırmak gerekirse CoinFLEX‘in 47 milyon dolarlık token ihracı, son piyasa oynaklığı sırasında belirlendi. Şirket konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Normal koşullarda, öz sermayesi düşük olan bir pozisyonu sıfır özsermaye fiyatından önceki fiyatlarla otomatik olarak tasfiye ederiz.

CoinFLEX CEO’su Mark Lamb ise şu ifadeleri kullandı:

Potansiyel büyük alıcılarla konuşuyoruz ve sunulan şartlara önemli bir ilgi olduğuna inanıyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala