bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,822.10 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,058.81 0.56%
bnb
BNB (BNB) $ 558.82 0.34%
solana
Solana (SOL) $ 142.20 0.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516156 3.88%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480185 2.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153211 1.48%

CoinFLEX, Para Çekmeyi Yeniden Başlatma Planını İptal Etti

coinflex para cekmeyi yeniden baslatma planini iptal etti

CoinFLEX, geçtiğimiz hafta para çekme işlemlerini askıya aldığını açıklamıştı. Bu kararın ardından para çekmeyi kısa süre içerisinde yeniden başlatmayı planlayan CoinFLEX, bu planı iptal ettiğini duyurdu.

CoinFLEX Para Çekme İşlemleri Askıya Alınmaya Devam Edecek

Kripto şirketi CoinFLEX, geçtiğimiz hafta kripto para piyasasında yaşananları gerekçe göstererek, para çekme işlemlerini askıya aldığını açıklamıştı. CoinFLEX’in bu açıklamasında şirketin 30 Haziran 2022 itibariyle para çekme işlemlerini yeniden devreye alacağını açıklamıştı. Şirket bugün yaptığı açıklamada, yatırımcılarla rvUSD tokeni üzerinde devam eden görüşmeler nedeniyle, para çekme işlemlerinin askıya alınmaya devam edeceğini belirtti.

coinflex para cekmeyi yeniden baslatma planini iptal etti 2

CoinFLEX, para çekme işlemlerini askıya aldığını belirttiği açıklamada, işlemlerin 30 Haziran 2022 tarihinde yeniden başlatılacağını ifade etmişti. Şirket, rvUSD ile ilgilenen yatırımcılarla görüşmeleri gerekçe olarak gösterip, para çekme işlemlerinin askıya alınmasına devam edileceğini açıkladı. CoinFLEX CEO’su Mark Lamb yaptığı açıklamada, CoinFLEX’in token satışı tamamen taahhüt edildikten sonra para çekme işlemlerinin yeniden etkinleştirilebileceğini belirtti. CoinFLEX, “aşırı piyasa koşulları ve bir karşı tarafı içeren devam eden belirsizlikler” nedeniyle 23 Haziran’da para çekme işlemlerini askıya almış ve şirketin anlaşmazlık yaşadığı kişinin Bitcoin yatırımcısı olan Roger Ver olduğu ortaya çıkmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala