bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,890.12 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.10 3.61%
bnb
BNB (BNB) $ 608.54 0.22%
solana
Solana (SOL) $ 146.27 7.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524462 4.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470621 5.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149785 7.55%

CoinDCX, DeFi Mobil Uygulaması Okto’yu Piyasaya Sürdü

coindcx defi mobil uygulamasi oktoyu piyasaya surdud

Hindistan merkezli kripto para borsası CoinDCX, kripto tüketicilerinin DeFi‘ye geçişini kolaylaştırmayı için DeFi mobil uygulaması Okto‘yu piyasaya sürdü.

CoinDCX’den DeFi Mobil Uygulaması: Okto

Kripto para borsası CoinDCX’in kurucu ortağı Neeraj Khandelwal’ın bugün yaptığı bir açıklamaya göre kripto borsası kripto yatırımcılarının DeFi’ye geçişini kolaylaştırmayı amaçlayan merkeziyetsiz bir finans (DeFi) mobil uygulaması Okto’yu piyasaya sürdüğünü duyurdu.

coindcx defi mobil uygulamasi oktoyu piyasaya surdue

Khandelwal, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Kriptoların başarılı olması için Hindistan’da tüketicilerin Web3 ve DeFi kurulumuna geçmesi gerekecek ve şu anda DeFi’ye erişmek çok karmaşık. Onu güvende tutmak başka bir zorluk. Ve sıradan biri için varlıkları bir zincirden diğerine taşımak çok karmaşık ve buna eğilimlidir.

Okto ile ilgili detay vermek gerekirse kullanıcıların DeFi’de güvenli bir şekilde gezinmelerine ve yerleşik cüzdanıyla zincirlerdeki birden fazla DEX’ten binlerce tokene erişmelerine ve DeFi’deki en iyi likidite havuzlarına erişim ile getirilerini her zaman, her yerde değiştirmelerine yardımcı olmayı amaçlayacak.

Ayrıca Okto, Hindistan’da CoinDCX Pro içinde ve küresel olarak bağımsız bir Okto Uygulaması olarak sunulacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala