bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,572.03 4.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,091.13 5.24%
bnb
BNB (BNB) $ 606.61 0.84%
solana
Solana (SOL) $ 143.97 8.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516764 5.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463724 6.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147908 8.22%

Coinbase’e Siyasilerin Kriptoya Bakışı Eklendi

coinbasee siyasilerin kriptoya bakisi eklendi

Kripto para borsası Coinbase kısa bir süre önce ABD özelinde platforma siyasilerin kriptoya bakışını ekleyeceğini duyurmuştu. Coinbase’in kurucu ortağı ve CEO’su Brian Armstrong, ABD’de platforma siyasilerin kriptoya bakışının eklenmeye başladığını duyurdu.

Coinbase, ABD Kullanıcılarına Siyasilerin Kripto Görüşlerini Sunuyor

Coinbase’in kurucu ortağı ve CEO’su Brian Armstrong, ABD’de yaşayan Coinbase kullanıcılarının borsa uygulamasında milletvekillerinin kripto paralar hakkındaki görüşlerini görebileceklerini ve bu uygulama üzerinden siyasi olayları keşfedebileceklerini açıkladı. Armstrong, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, şirketin “ekonomik özgürlüğü artırma” misyonunun bir parçası olarak yeni özellikleri eklediklerini açıkladı. Washington milletvekilleri ve düzenleyiciler, bu yaz yaşanan kripto para piyasası düşüşü sonrasında sektör için yeni kurallar getirme planları yapmaya başlamıştı. Coinbase ise geçtiğimiz ay bir seçmen kaydı ve eğitim girişimi başlattığını açıklamıştı.

Armstrong açıklamasında, “Kripto savunuculuğu, dünyadaki ekonomik özgürlüğü artırma misyonumuz için çok önemli ve Coinbase bu konuda yardımcı olmak adına üzerine düşeni yapacak.” ifadesini kullandı. Armstrong açıklamasının devamında, “Coinbase, kripto topluluğundan daha küçük, umarım hepimiz seçilmiş lideri dahil etmek ve mantıklı politikalar için bir araya gelebiliriz.” dedi. Armstrong’un açıklamasına göre Coinbase’in 103 milyonun üzerinde doğrulanmış bir kullanıcısı var ve bu sayının kripto topluluğu yanında çok küçük kaldığını söyleyebiliriz. Son olarak Coinbase’in bu hamlesi, Crypto Action Network’ün Kongre üyelerinin kripto kayıtlarını ölçen bir puan kartı yayınlamasından günler sonra geldi. Kâr amacı gütmeyen bu kuruluşu destekleyen Coinbase, uygulamasında puan kartına da yer verecek. Armstrong, şirketin kripto yanlısı adayların bağış toplamasına yardımcı olmayı da planladığını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala