bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,985.75 1.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,538.78 1.69%
bnb
BNB (BNB) $ 614.35 4.65%
solana
Solana (SOL) $ 188.23 0.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.635749 2.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.662919 0.88%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214622 1.76%

Coinbase’e Dogecoin Çekiliş Davasından Kötü Haber

coinbasee dogecoin cekilis davasindan kotu haber

Kripto para borsası bir Amerika Birleşik Devletleri (ABD) temyiz mahkemesinin Cuma günü verdiği bir karara göre, kripto para borsasının yürüttüğü Dogecoin çekilişleriyle ilgili iddiaları çözmek için eski müşterilerini mahkemeler yerine özel tahkimi kullanmaya zorlayamayacak.

Coinbase’e Dogecoin Davası Sonucu

Dört eski Coinbase kullanıcısı, şirketin Dogecoin (DOGE) kripto para biriminde 1.2 milyon ABD dolarına varan ödüller kazanma şansı için Haziran 2021’de bir çekilişe katılmak için 100 ABD doları ya da daha fazla ödeme yapmaya ikna ettiğini iddia ederek Coinbase’e dava açmıştı.

coinbasee dogecoin cekilis davasindan kotu haber 2

Açıklanan karar, ABD Yüksek Mahkemesi’nin bununla ilgili bir usul sorununu ve Coinbase’in tahkime zorlamak için başarısız bir şekilde zorlamaya çalıştığı başka bir davayı incelemeyi kabul etmesinin tam bir hafta sonrasında geldi.

İş grupları, tahkimin mahkemede dava açmaktan daha verimli olduğunu söyledi. Davacıların avukatları tahkimin şirketlerin lehine olduğunu ve mahkemede tüketicilerin daha iyi durumda olduğunu söyledi. Son olarak federal bir yargıç, tahkimi zorunlu kılmayı kaldırdı ve San Francisco merkezli dokuzuncu ABD Temyiz Mahkemesi, çekilişlerin resmi kurallarındaki uyuşmazlıkların Kaliforniya mahkemelerinde görüşmesini gerektiren bir hükme atıfta bulunarak son karara katıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala