bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,450.46 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,949.04 2.37%
bnb
BNB (BNB) $ 539.13 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 133.57 1.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480431 3.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.437908 2.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144271 3.32%

Coinbase’den Kripto Kullanıcılarına Çağrı

Coinbaseden Kripto Kullanicilarina Cagri

ABD’de sert düzenleme hamlelerinin ardından Coinbase CEO’su Armstrong’dan peş peşe açıklamalar geliyor. Armstrong, son açıklamasında kripto yanlısı milletvekillerini seçmek için harekete geçilmesi gerektiğini belirtti. Bu açıklama düzenleyici adımlarının hızlanması ile Coinbase yöneticilerinin politikaya karşı olan tutumlarının değiştiğinin son örneği oldu. Armstrong, 2020 yılında politikanın misyonları ile ilgisi olmadığını ifade etmişti.

Coinbaseden Kripto Kullanicilarina Cagri2

Coinbase’den Kripto Yanlısı Milletvekilleri İçin Çağrı

Kripto para borsası Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Wells bildiriminin ardından kripto yanlısı milletvekillerini seçmek için harekete geçme çağrısı yaptı. Brian Armstrong, kripto için net kurallara ulaşmak amacıyla kongre üyeleriyle iletişime geçmeye, kripto yanlısı adaylara bağışta bulunmaya ve belediye binalarında boy göstermeye çağırdı. Armstrong, kripto para kullanan 50 milyon vatandaşı organize etmeye çalışacaklarını açıkladı. Coinbase CEO’su, “Başarımızın garanti altına alındığından emin olmak için bu ülkede kripto yanlısı adaylar seçeceğiz” dedi. Coinbase’in ABD politikası başkanı Kara Calvert ise Amerikalıların yüzde 20’sinin kripto sahibi olduğunu belirterek, fark yaratacak bir seçmen kitlesi olduğunu ifade etti.

ABD menkul kıymet düzenleyicisi SEC, Coinbase’e ‘Wells bildirimi’ gönderdi. Wells bildirimi, SEC’in dava açmayı planladığını belirten bir uyarı niteliği taşıyor. Coinbase CEO’su Brian Armstrong ise ABD’li düzenleyicileri kurallar üzerinde anlaşamamakla eleştirdi. Borsa staking hizmetlerinin menkul kıymet olmadığını savunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala