bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,184.20 3.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,133.34 2.73%
bnb
BNB (BNB) $ 608.20 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.34 5.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526157 3.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475055 5.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150988 5.65%

Coinbase’ten 3AC, Voyager ve Celsius Açıklaması

coinbaseden 3ac voyager ve celsius aciklamasi

Kripto para borsası Coinbase, tüm müşterilerin varlıklarının gelir sağlamak için ödünç verilmesi yerine 1:1 oranında tutulduğunu açıkladı. Coinbase yaptığı son açıklamada 3AC, Voyager ve Celsius’a maruz kalmadığını açıkladı.

Coinbase 3AC, Voyager ve Celsius’a Maruz Kalmadı

Amerika Birleşik Devletleri’nin en popüler kripto para borsalarından birisi olan Coinbase Celsius, Voyager ve Three Arrows Capital dahil olmak üzere şu anda iflas etmiş kripto şirketlerine maruz kalmadıklarını belirtti. Coinbase açıklamasında ayrıca benzer likidite krizlerinin tekrarlanma olayının düşük olduğunu savunarak, iflas başvurusunda bulunan firmalara göre süreçleri nasıl farklı yönettiklerini açıkladı. Coinbase’in son blog gönderisinde yaptığı açıklamada, borsa yukarıda belirtilen firmalardan hiçbir şekilde etkilenmedi. Müşterilerin varlıklarının 1:1 oranında tutulduğunu bir kez daha teyit eden Coinbase, riskli borç verme uygulamalarının hiçbirine dahil olmadığını belirtti.

coinbaseden 3ac voyager ve celsius aciklamasi 2

Kripto para borsası Coinbase’in açıklamasına göre, bu tür şirketlerin toplu çöküşü, “daha uzun süreli likit olmayan varlıklara” karşı aşırı kaldıraçlı kısa vadeli borçları göz önüne alındığında “öngörülebilir” olduğunu belirtti. Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz salı günü benzer bir eleştiride bulundu ve kripto endüstrisinin son risk yönetimi uygulamalarını işe yaramaz olarak nitelendirdi. Terra Blockchain ile ilgili olarak Coinbase, girişim programının birincil geliştiricisi Terraform Labs’a maddi olmayan yatırımlar uyguladığını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala