bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,695.87 0.07%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,252.49 1.89%
bnb
BNB (BNB) $ 606.34 0.48%
solana
Solana (SOL) $ 158.37 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548723 0.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.507092 1.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161546 1.52%

Coinbase Yöneticisinin Beklentisi Pozitif

coinbase yoneticisinin beklentisi pozitif

İş dünyası ve devlet liderlerini bir araya getiren Davos Zirvesi başladı. Zirveye kripto dünyasından da önemli isimler katılıyor. Katılımcılar arasında yer alan Coinbase yöneticisi Tom Duff Gordon, kripto paraların geleceğine ilişkin ‘umutlu’ ifadeler kullandı.

Coinbase’in Uluslararası Politikadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gordon, Davos‘ta kripto paraların geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Son günlerde piyasada yaşanan yükselişin sektör için umut ışığı olduğunu vurgulayan Gordon, yükselişin kalıcı olabilmesi için düzenlemelere dikkat çekti.

coinbase yoneticisinin beklentisi pozitif1

Coinbase Yöneticisi Gordon, Kriptonun Geleceğini Değerlendirdi

Gordon, 2023 yılının düzenlemeler için dönüm noktası olabileceğine vurgu yaptı. Kripto paraların genel kabul görme potansiyeline sahip olduğunu ifade eden Gordon, öncelikli düzenleyici çerçevenin G20’den gelebileceğini ancak mantılık ve ılımlı olması gerektiğini ifade etti.

FTX krizini de değerlendiren Gordon, olayın kripto paraların geniş çapta benimsenmesi engellendiğini ve bazı politika yapıcıların endişelerini derinleştirdiğini ifade etti. Gordon, FTX’in iflas etmesinin kriptoyu tüm politika yapıcıların radarına soktuğunu vurguladı. Gordon, geleceğe ilişkin de pozitif açıklamalar yaptı. Gordon’a göre kripto paralara daha fazla kurumsal yatırımcı girecek ve geleneksel finans bu alanı keşfetmeye başlayacak.

Coinbase, geçen hafta ayı piyasasında hayatta kalabilmek bazı kararlar açıklamıştı. Borsa, bu çerçevede çalışanlarının bir kısmını daha işten çıkaracağını açıklamıştı. Coinbase’in eylül sonu itibarıyla yaklaşık 4.700 çalışanı bulunuyordu. Şirket, 14 Haziran’da çalışan sayısını yüzde 18 oranında azalttı. İkinci işten çıkarma dalgasında ise 950 kişi işten çıkartılacak. Böylece şirketteki çalışan sayısı 2900 civarına gerileyecek. Şirket, Japonya operasyonlarının çoğunu da durduracağını bildirmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala