bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,027.62 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.54 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 543.93 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 135.81 0.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.48685 2.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.445065 1.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146585 2.15%

Coinbase Wallet’ın Tarayıcı Sürümüne NFT Desteği Geliyor

coinbase walletin tarayici surumune nft destegi geliyor

ABD merkezli kripto borsası Coinbase, son dönemde NFT sektörüne odaklanmış durumda. Son olarak şirket yaptığı açıklamada, Coinbase Wallet‘ın yakında tarayıcı uzantısında da ERC-721 NFT’lerini destekleyeceğini duyurdu.

Bu yeni özellik ile daha önce yalnızca mobil uygulamasında kullanılabilen NFT’lerin taban fiyatları, yakında kullanıcıların tarayıcılarında da görüntülenebilecek.

Coinbase Cüzdan ürün lideri Sid Coelho-Prabhu konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Amacımız, tüm kullanıcılarımız için Web 3.0 deneyimine daha fazla erişilebilirlik getirmek.”

coinbase walletin tarayici surumune nft destegi geliyor

NFT’ler Artık Coinbase’in Tüm Ürünlerinde

Coinbase, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, son 60 gün içinde günlük Coinbase Wallet kullanıcılarının sayısının yüzde 300 arttığını söyledi. Coelho-Prabhu’ya göre, NFT’lerin popülaritesi arttıkça, Coinbase’in Wallet’ı da “kripto dünyasını daha kullanıcı dostu ve erişilebilir hale getirme” girişimi açısından önem kazanıyor.

Coinbase Wallet’ın tarayıcı sürümünün, kullanıcıların bir web mağazasından indirmesi gereken ve Coinbase’in kripto ve yatırım platformundan ayrı olarak sunulan bağımsız bir ürün olduğunu belirtelim.

Son olarak Coinbase Global Inc. (COIN), haberimizin yazımı itibarıyla Yahoo Finance verilerine göre hisse başına 255 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala