bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,184.20 3.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,133.34 2.73%
bnb
BNB (BNB) $ 608.20 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.34 5.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526157 3.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475055 5.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150988 5.65%

Coinbase Wallet, Sandbox Ekosistemine Entegre Ediliyor

coinbase wallet sandbox ekosistemine entegre ediliyordfd

Kripto para sektörü her geçen gün daha fazla gelişme kaydederken, The Sandbox kullanıcıları artık metaverse dünyasının bir parçası olmak için Coinbase Wallet’ı ekosistemine entegre etmeye karar verdi.

Coinbase Wallet, Sandbox Ekosistemine Dahil Oluyor

Metaverse kavramının gelişme kaydetmesi ile beraber bun alana yapılan girişler de artış göstermeye başlamış durumda. Son olarak The Sandbox, Coinbase Wallet desteği ile beraber kullanıcılara ekosistemimizin bir parçası olarak varlıkları bağlamak, satın almak, satmak ve depolamak için daha fazla cüzdan seçeneği sunmak istiyor.

The Sandbox konu işe ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Coinbase’de listelenmesinden bir ay sonra, Sandbox Coinbase cüzdanlarının artık platformumuzda desteklendiğini duyurmaktan gurur duyar.

 Son olarak hatırlatmak gerekirse Coinbase Wallet, kısa süre önce BNB Chain ve Avlanche ağ desteği eklendiği duyuruldu. Eklenen bu destekle birlikte çoğu geleneksel merkezi borsanın sunabileceğinden daha fazla çeşitlilik sunacağını söyleyen borsa, binlerce token’a da bu sayede erişim sağlayacak.

The Sandbox’un güncel gelişmelerine bakacak olursak Standard Chartered bugün resmi YouTube kanalı üzerinden yaptığı açıklamada popüler metaverse platformu The Sandbox ile yeni bir ortaklık kurduklarını duyurdu. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala