bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,780.89 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,235.55 1.00%
bnb
BNB (BNB) $ 609.82 1.90%
solana
Solana (SOL) $ 158.79 2.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.551424 1.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.50479 2.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161803 0.49%

Coinbase Wallet, Bitcoin Cash, Ethereum Classic Desteğini Kaldırıyor

coinbase wallet bitcoin cash eth

Kripto para borsaları piyasaki hareketlilik nedeniyle oldukça zor bir dönemden geçiyor. Bununla beraber kripto para borsaları da sektörde sağlam adımlarla hareket etmek için çalışmalarında değişikliğe gidiyor. Son olarak Coinbase Wallet, 5 Aralık’tan itibaren Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Ripple’ın XRP Ledger’ı (XRP) ve Stellar (XLM) ile ilişkili yerel tokenlerini artık desteklemeyeceğini duyurdu.

Coinbase Wallet, BCH, ETC Tokenlarını 5 Aralık’tan İtibaren Desteklemeyecek

Coinbase Wallet, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Ripple’s XRP ve Stellar’s XLM desteğini sonlandırma kararı aldı. Varlıklar artık 5 Aralık’ta desteklenmeyecek. Ancak bakiyesi olan kullanıcılar bu tarihten sonra bir kurtarma ibaresi ile para çekebilecek.

Coinbase, tümü 2017 kripto para birimi boğa piyasasında büyük bir öneme sahip olan dört kripto paranın listeden çıkarılmasının nedeni olarak “düşük kullanımı” gösterdi.

coinbase wallet bitcoin cash ethereum classic destegini kaldiriyorasd

CoinGecko’ya göre XRP, 19,6 milyar dolarlık piyasa değeri ve tüm borsalarda 24 saatlik yaklaşık 1 milyar dolarlık ticaret hacmiyle yedinci en büyük kripto para birimi olmaya devam ediyor . En popüler iki kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) çatallı versiyonları olan BCH ve ETC, beş yıldan uzun bir süre önce piyasaya sürüldüklerinden bu yana toplam kripto para birimi pazar payının büyük bir bölümünü kaybetti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala