bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,706.87 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,240.33 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 606.74 1.47%
solana
Solana (SOL) $ 158.71 2.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548403 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.507368 2.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162101 1.75%

Coinbase ve JP Morgan İlişkileri Sağlam Şekilde İlerliyor

coinbase ve jp morgan iliskileri saglam sekilde ilerliyor

Kripto para borsası Coinbase, son dönemde artan düzenleyici baskılarının ortasında kalıyor. Şirket kripto para fiyatlarında yaşanan dalgalanmanın yanı sıra bu düzenleyici baskılarıyla da mücadele ediyor. Bu noktada şirketin JP Morgan ortaklığı da merak ediliyor.

Coinbase ve JP Morgan İlişkileri Güçleniyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinbase’in pek çok ortağı bulunuyor. Şirketin kurmuş olduğu önemli ortaklıklardan birisi de bankacılık alanının önemli oyuncularından olan JP Morgan olarak öne çıkıyor. Şirkete yönelik düzenleyici baskıları artmaya devam ediyor olsa da JP Morgan Chase arasındaki ortaklığına bir düzenleyici incelesi bulunmuyor.

coinbase ve jp morgan iliskileri saglam sekilde ilerliyor 2

Konu hakkında bilgi sahibi olan kişilerin aktardıklarına göre, kripto para borsası Coinbase ve Wall Street’in lider şirketlerinden olan JP Morgan, artan düzenleyici baskılarına rağmen ortaklıklarını güçlendiriyor. Coinbase konu hakkında yaptığı açıklamada bankacılık ortaklıklarını listeleyen bir internet sitesini referans olarak gösterirken, JP Morgan cephesinden de bu tarz bir açıklama gelmedi.

Son olarak Coinbase’in yanı sıra Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) kısa bir süre önce, Kraken ve Binance üzerinde çeşitli araştırmalar yürütmeye başlamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala