bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,652.32 0.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,159.17 0.50%
bnb
BNB (BNB) $ 616.25 2.10%
solana
Solana (SOL) $ 146.74 2.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530091 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4733 1.25%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152227 0.93%

Coinbase ve GenTwo Digital Ortaklık Kurduğunu Duyurdu

coinbase ve gentwo digital ortaklik kurdugunu duyurduasdff

Kripto para sektörü zorlu bir dönemin ardından toplarlanmaya başlamışken, sektörde ortaklık haberleri gelmeye başladı. Coinbase, kısa bir süre önce yeniden yapılanma kapsamında 950 kişiyi işten çıkaracağını duyurmuştu. bu durumun artdından kapatılan ilk birimlerden birisi ise Japonya olmuştu. Son olarak çıkan haberlere göre; Coinbase, işlerini büyütmek için GenTwo Digital ile iş birliğini gitti.

Coinbase ve GenTwo Digital Ortaklık Kurdu

GenTwo Digital, bugün Coinbase ile ortaklığını duyurdu. Coinbase halka açık kripto para birimi platformu GenTwo Digital ile el ele verip çalışacağını açıkladı.

coinbase ve gentwo digital ortaklik kurdugunu duyurduasfdf

GenTwo Digital Yönetici Ortağı Lucas A. Ereth, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu sayede ortaklık, GenTwo ve Coinbase yalnızca güvenli bir kurumsal Kripto varlıklarına açılan kapı, aynı zamanda GenTwo’nun misyonumuzu yerine getirmesine yardımcı olmak daha açık bir finansal sistem yaratırken yatırım evrenini genişletmek Dünya için.

Coinbase’de ortaklık ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Herhangi bir yetkili finans kuruluşunu etkinleştirmek için GenTwo ile işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. kriptoya erişim sağlamak için İsviçre’de danışman ve finansal aracı pasif ve aktif olarak yönetilen sertifikalar aracılığıyla müşterilerine temel bilgiler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala