bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,967.41 4.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,108.38 2.84%
bnb
BNB (BNB) $ 560.44 2.90%
solana
Solana (SOL) $ 145.28 7.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501547 1.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467868 4.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153114 3.69%

Coinbase Ulusal Vadeli İşlemler Birliği’ne Başvurdu

1 cCe3FwIHV9YzyALH0znmKg

Coinbase, Vadeli İşlemler Komisyonu’na (FCM) kaydolmak için Ulusal Vadeli İşlemler Birliği’ne (NFA) başvurdu. Coinbase yaptığı açıklamada “Bu, tekliflerimizi genişletmek ve platformlarımızda vadeli işlemler ve türev işlemleri sunmak için bir sonraki adım” dedi.

ABD’nin en büyük kripto borsası olan Coinbase, Kasım 2020’de Emtia ve Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC) tarafından yönergede yapılan bir değişikliğin ardından şu anda herhangi bir marj sunmuyor.

Kurumsal yatırımcılar için bile herhangi bir gelecekleri veya kaldıraçları olmayan borsa, diğer merkezi borsaların yanı sıra merkeziyetiz finanstan (DeFi) giderek daha fazla şiddetli rekabetle karşı karşıya katmış durumda.

Yakın örneği dYdX, Temmuz’daki yaklaşık 20 milyon dolarlık işlem hacminden şu anda günde yaklaşık 1,3 milyarlık hacime ulaşmış durumda.

coinbase ceosu halka arzin ilk gunu 292 milyon dolarlik hisse sat

Coinbase Rekabete Yeniden Katılmak İstiyor

Coinbase, borsada işlem gören vadeli işlemler, perakende döviz dışı döviz (Forex) ve OTC türevleri de dahil olmak üzere birçok işlemleri gerçekleştirebilmek adına ABD türev endüstrisi için bu öz denetim kuruluşunun (SRO) üyesi olmaya çalışıyor.

NFA muhtemelen yakında Coinbase’e gelecek olan vadeli işlemlerle kabul edecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala