bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,413.45 3.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,003.87 2.81%
bnb
BNB (BNB) $ 547.97 0.84%
solana
Solana (SOL) $ 134.10 3.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.496171 0.48%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450977 1.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148174 5.07%

Coinbase, Standard Chartered ile Bankacılık Ortağı Oldu

Coinbase Standard Chartered ile Bankacilik Ortagi Oldu

ABD’de kripto dostu bankalarda kriz yaşanırken, şirketler yeni ortalıklara yönelmeyi hedefliyor. Silvergate, SVB ve Signature’in iflasının ardından kripto şirketlerinde bankacılık işlemleri zorlaşabileceği ifade ediliyordu. Bu dönemde Coinbase, dikkate değer bir iş birliği açıkladı. Şirket, Singapur’da Standard Chartered ile çalışacağını duyurdu.

Coinbase Standard Chartered ile Bankacilik Ortagi Oldu1

Coinbase ile Standard Chartered Arasında İş Birliği

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, kripto para taşıma seçeneği sunmak için Singapur’da Standard Chartered ile bankacılık ortağı oldu. Şirketten yapılan açıklamada Singapur doları cinsinden transferlerin geleneksel bir banka olan Standard Chartered ile sağlanacağı bildirildi. İşlemlerden herhangi bir ücret alınmayacağı da kaydedildi. Önceden kullanıcılar, sadece Visa ve Mastercard bank veya kredi kartları ile kripto alımı ve aktarımı yapabiliyordu.

Coinbase Singapur Direktörü Hassan Ahmed, anlaşmanın şirketin uluslararası genişleme stratejisinin bir parçası olduğunu söyledi. Banka, Coinbase’in rakibi Crypto.com ve Gemini’ye benzer bir hizmet sunuyor. Digital Currency Group‘un da Santander, HSBC ve Deutsche Bank gibi kripto şirketleriyle bağlantı kurma arayışında olduğu ifade edilmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala