bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,125.72 0.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,179.00 0.80%
bnb
BNB (BNB) $ 604.34 1.49%
solana
Solana (SOL) $ 154.20 0.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.543681 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.506352 1.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158483 1.61%

Coinbase, Siber Güvenlik Şirketi Unbound Security’yi Satın Aldı

coinbase siber guvenlik sirketi unbound securityyi satin aldi 2

Popüler bir kripto para borsası olan Coinbase, yakın zamanda İsrail merkezli kriptografik güvenlik şirketi Unbound Security’yi satın alarak bünyesine kattı. Coinbase blog sayfasında, Unbound Security’nin satın alınmasıyla, dünyanın en gelişmiş teknoloji merkezlerinden biri olan İsrail’de bir teknoloji mükemmellik merkezi” kuracağını da açıkladı.

Şirket, Unbound’un “çok taraflı güvenli hesaplama (MPC)” adı verilen yeni bir alan da dahil olmak üzere kriptografik güvenlik teknolojisinde ilk hamle olduğunu belirtti.

coinbase siber guvenlik sirketi unbound securityyi satin aldi

Coinbase Unbound Security ile Teknoloji Merkezi Kuruyor

MPC adıyla anılan teknoloji, dijital varlıkların daha kolay depolanmasını ve transferini teşvik eden gelişmiş matematiksel işlemler içeriyor. Coinbase’in yaptığı açıklamda Unbound’un kurucu ortağı olan Yehuda Lindell’in, MPC’de bir dünya lideri olduğunu belirtiyor. Coinbase blog sayfasında şunları kaydetti:

“Coinbase yalnızca dünyanın en sofistike kriptografik güvenlik uzmanlarından bazılarına erişim sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda iyi kurulmuş ve hızla büyüyen bir teknoloji merkezi olan İsrail’de de varlık gösteriyor.”

Kullanıcıların özel anahtarlarını çalmak için saldırı vektörleri kullanımlarının son günlerde katlanarak arttığını söyleyen Coinbase, MPC’nin sıcak cüzdanların hızlı yapısıyla soğuk depo cüzdanlarının güvenlik avantajlarını birleştirmek için tasarlandığını söylüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala