bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,027.62 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.54 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 543.93 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 135.81 0.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.48685 2.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.445065 1.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146585 2.15%

Coinbase Pro, Yeniden Listeleme Söylentilerini Reddetti

coinbase pro yeniden listeleme soylentilerini reddetti

Coinbase Pro, sosyal medyada konuşulan yeniden listeleme söylentilerini reddetti. Coinbase Pro, borsasının mobil uygulamasında dört XRP işlem çiftinin (XRP /BTC, XRP/USD, XRP/GBP ve XRP/EUR) görünmeye başlamasının ardından XRP’nin fiyatı ve işlem hacmi birkaç dakika içinde yüzde 15’lik bir yükseliş yaşadı.

Çok geçmeden Coinbase Pro Twitter hesabı üzerinden, XRP’nin yeniden listeye girdiği söylentilerini açıklığa kavuşturmak için harekete geçti.

Coinbase Pro, Twitter hesabından yaptığı açıklamada; XRP’nin teknik bir hata sebebiyle anlık olarak uygulamada geçici görüntülenebilir olduğunu, ancak bu durumda kullanıcıların kripto varlığı ile trade işlemi yapamayacağını açıkladı.

XRP, Coinbase’in açıklamasından sonra tekrar düşüşe geçti. 

XRP’yi Yeniden Listelemek İçin Dayanışma 

Daha önceden de bildiğimiz gibi Coinbase, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Ripple’a karşı açtığı davada XRP’deki alım satım ve mevduatları süresiz olarak askıya alınmıştı.

Coinbase’in kısa bir süre önce SEC tarafından açılan bu dava sonrasında, XRP topluluğunun birçok üyesi, Ripple ile dayanışma göstermek için XRP’yi yeniden listelemek adına hazırlıklara başladı.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve CTO David Schwartz, Twitter üzerinden SEC’in haddini aştığını söyleyerek, Coinbase ve Ripple’ın yanında olduklarını belirttiler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala