bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,528.29 5.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,084.06 3.56%
bnb
BNB (BNB) $ 554.99 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 143.55 10.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.495614 0.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455892 3.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1522 6.33%

Coinbase Polygon ile İşbirliğini Artırıyor

coinbase polygon ile isbirligini artiriyor

Coinbase, yüksek işlem fiyat ve sürelerini düşürmek için Polygon geliştirici ekibinden yardım istedi.

27 Ağustos günü tarafından yapılan resmi açıklamada Coinbase Protokol Takımı, diğer görevleri arasında “Coinbase ürünleriyle son teknolojileri entegre” olmak üzere şirkette mühendis, sadık ve yetenekli bir grup kurdu açıklamış ve Polygon sisteme entegre edilmişti.

Şirket şu anda L2 (katman 2) ve Ethereum ağını ölçeklendirmeye odaklanmış durumda. Bu nedenle şirket özellikle, basın zamanında Huobi Wallet, Okex ve Binance Exchange Wallet dahil olmak üzere birçok önde gelen kripto borsasının ve dijital cüzdanın desteğine sahip olan Polygon POS ağını seçtiğini açıkladı.

Amaç Yüksek Fiyatların ve Uzlaşma Süresinin Düşürülmesi

Coinbase Mühendislikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Manish Gupta, hamleyi duyururken, Polygon POS ağının Coinbase’in yüksek fiyatları ve ödeme sürelerini düşürmek gibi bazı büyük zorluklarını ele almasına yardımcı olacağını da belirtti. Böylece müşteriler, doğrudan desteklenen L2 çözümlerine borsada hızlı ve ucuz işlem yapabilecekler.

Polygon’un Kurucu Ortağı Sandeep Nailwal da planlanan ölçeklendirme alakalı olarak şu açıklamalarda bulundu: 

“Ethereum’a ölçeklendirme çözümleri sunarak Coinbase protokol ekibine yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Polygon PoS, yüksek hız ve düşük gaz altyapısı ile en hızlı büyüyen Ethereum ölçeklendirme çözümüdür. Bu kesinlikle Coinbase kullanıcı deneyimini geliştirmeye yardımcı olacaktır.”

Şirket ek olarak, yüksek güvenilirliğe sahip bir PoS sistemini kendi PoS sistemi aracılığıyla projelerine entegre etmeyi planlayan daha fazla Ethereum geliştiricisini platforma çekmeyi umuyor.

Coinbase’de Polygon’un POS Mekanizması

Polygon, Ethereum ölçeklendirme çözümü ve yüksek düzeyde birlikte çalışabilir altyapı geliştirme çözümü ile Blockchain platformlarını büyütmek isteyen birçok geliştirici için tercih edilen popüler bir Blockchain platformu haline geldi.

Poligon, SDK olarak adlandırılan, esneklik ve bağımsızlık için tasarlanmış bir çekirdek bileşene sahip. Bu bileşen, geliştiricilerin Ethereum uyumlu ve verimli Blockchain Ağları oluşturmasına, Validium gibi güvenli zincirleri ve Polygon POS gibi Bağımsız zincirleri bağlamasına olanak tanıyor.

Ek olarak Polygon’un ekibi, ağ ölçeklendirme çözümlerinin günlük 500’den fazla DApp‘te gerçekleştirilen 567 milyondan fazla işlemle yaygın bir şekilde benimsendiğini iddia ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala