bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,647.05 1.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.06 1.48%
bnb
BNB (BNB) $ 609.41 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 146.16 4.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52255 0.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47046 1.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150344 2.56%

Coinbase, Patent Davasıyla Karşı Karşıya

coinbase patent davasiyla karsi karsiyaa

Kripto para borsası Coinbase, kripto borsasının Veritaseum kurucusu Reggie Middleton’a verilen bir patenti ihlal ettiğini iddia eden Veritaseum Capital tarafından dava ediliyor.

Veritaseum’a göre Coinbase, Blockchain altyapısının bir kısmı için patenti kullandı ve şirket en az 350 milyon dolar tazminat istiyor.

Coinbase’e, Patent İhlali İddiasıyla Dava Açıldı

Veritaseum ve kurucusu Reginald Middleton, patent ihlali iddiaları üzerine Coinbase‘e 350 milyon dolarlık dava açtı. Veritaseum ve Middleton, menkul kıymetler düzenleyicisinin kendilerine karşı şikayette bulunmasının ardından 2019 yılında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile anlaşmıştı.

coinbase patent davasiyla karsi karsiyassd

Konu ile ilgili olarak detay vermek gerekirse ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) daha önce dolandırıcılık iddialarını savuşturan bir şirket, borsanın Blockchain patentini ihlal ettiğini iddia eden bir davada Coinbase’den 350 milyon dolar istiyor. Bunun yanında söz konusu dava Delaware’deki ABD Bölge Mahkemesinde açıldı.

Veritaseum’un kurucusu Reggie Middleton, geçen yılın Aralık ayında “düşük güven ve sıfır güven değeri transferlerini kolaylaştıran cihazlar, sistemler ve yöntemler” için bir patent aldığını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala