bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,964.14 4.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.05 3.73%
bnb
BNB (BNB) $ 606.77 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 146.33 7.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523184 5.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471124 6.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149978 7.71%

Coinbase Nano Ethereum Vadeli İşlem Ürününü Tanıttı

Coinbase Nano Ethereum Vadeli İşlem Ürününü Tanitti

Kripto para borsalarının sayısı hızla artarken, rekabet de doğru orantılı olarak gelişiyor. Bu noktada sektörde öne çıkmak isteyen şirketlerin birbiri ardına yeni ürünlerini kullanıcıları ile buluşturduğuna şahitlik ediyoruz. Son olarak ise ABD merkezli kripto borsası Coinbase, 29 Ağustos 2022’de nano Ethereum vadeli işlem sözleşmelerini piyasaya süreceğini duyurdu.

Coinbase Nano Ethereum Vadeli İşlem Ürününü Tanıttı

Coinbase Nano Ethereum Vadeli İşlem Sözleşmelerini Piyasaya Sürüyor

Kripto para borsası Coinbase tarafından kısa bir süre önce yayımlanan bir blog yazısında yeni nano Ethereum vadeli işlem sözleşmesini duyurdu. Duyuruda “Coinbase, perakende yatırımcılar için erişilebilir bir vadeli işlem piyasası oluşturmaya devam ederken, 29 Ağustos’ta bir Nano Ether vadeli işlem sözleşmesi (ET) başlatıyor” ifadeleri yer aldı.

Bir Ethereum’un 10’da 1’i büyüklüğünde olan bu sözleşme, varlığın geleneksel vadeli işlemlerden daha az bir sermaye ile kullanılabilmesine olanak sağlıyor. 

Bununla birlikte yapılan basın açıklamasında, şu detaylara da yer verdildi:

“Coinbase Financial Markets, erişilebilir ve düzenlenmiş bir ABD kripto türev piyasası oluşturmak için bir adım daha atıyor. Müşterilerimize doğrudan vadeli işlemler sunmak için ise vadeli işlem komisyonu yatırımcısı (“FCM”) işletme lisansının onayını bekliyoruz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala