bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,164.73 0.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,177.89 0.81%
bnb
BNB (BNB) $ 608.35 1.04%
solana
Solana (SOL) $ 154.73 0.84%
xrp
XRP (XRP) $ 0.544884 2.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.516268 1.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158311 0.86%

Coinbase, Kullanıcılarının Ethereum Tabanlı dApp’lere Erişmesine İzin Verecek

coinbase kullanicilarinin ethereum tabanli dapplere erismesine izin verecekw

Kripto para borsası Coinbase son zamanlarda platformunda gerçekleştirdiği yeni çalışmalar ile gündeme geliyor. Bu kez Coinbase, kullanıcıların Ethereum tabanlı dApp’lere kolaylıkla erişmesini sağlayan yeni bir uygulama için kolları sıvadı.

Coinbase, Ethereum Tabanlı dApp’lere İzin Vererek Özelliklerini Genişletiyor

Kripto borsası Coinbase‘in ürün yönetimi direktörü Rishi Dean tarafından bugün yaptığı duyuruda, uygun kullanıcıların, merkezi olmayan borsalarda (DEX) takaslar yaparak, merkezi olmayan finans (DeFi) borç verme protokolleriyle etkileşime girerek, NFT pazaryerlerinde işlem yapmaya başlayabileceklerini söyledi.

Söz konusu bu hamle Coinbase kullanıcılarının NFT satın almalarına, merkezi olmayan borsalarda işlem yapmalarına ve çeşitli DeFi platformlarında borç alıp vermelerine izin verecek.

Bu özellikler Coinbase‘in yeni dapp cüzdanı ve tarayıcısı tarafından desteklenecek. Şirket, yakında tüm kullanıcılara ve platformlara genişlemeyi planlayan ABD’deki yeni hizmetleri Android’de önce sınırlı bir kullanıcı alt kümesine sunduğunu söyledi.

Blockchain analitik firması Nansen’den Andrew Thurman konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Dünya çapında yaklaşık 300 milyon kripto para yatırımcısının yüzde 95’inden fazlası merkezi bir borsanın ötesine geçmedi. Coinbase tarafından yapılan bu hamle, yeni bir kullanıcı dalgasına DeFi ve NFT’lerin sınırlarını keşfetme şansı verme potansiyeline sahip.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala