bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,126.72 1.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,214.00 1.19%
bnb
BNB (BNB) $ 603.12 4.02%
solana
Solana (SOL) $ 154.24 1.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533781 0.30%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.510404 1.25%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160342 1.33%

Coinbase, Japonya’dan Çekiliyor! 16 Şubat’a Kadar Süre Tanındı

vaeefgdcoinbase japonyadan cekiliyor 16 subata kadar sure tanindi

Kripto para endüstrisi, 2021 yılında ulaştığı zirvesinden 2 trilyon dolar uzakta. Ayrıca Terra ve FTX krizleri gibi bir kaç patlama ile sektör bir hayli sallandı. Bu da kripto şirketlerinin yeniden yapılanmasına ve işten çıkarmalar başlatmasına neden oldu. Coinbase, kısa bir süre önce yeniden yapılanma kapsamında 950 kişiyi işten çıkaracağını duyurdu. Kapatılan ilk birimlerden birisi ise Japonya oluyor. Çıkan son haberlere göre; Coinbase, Japonya’daki faaliyetlerini durdurma kararı aldı ve müşterilerine 16 Şubat’a kadar tüm varlıklarını çekmelerini söyledi.

Coinbase, Japonya’dan Çekiliyor

Kripto para borsası Coinbase dalgalı piyasa koşulları nedeniyle Japonya’daki faaliyetlerini durduracağını söyledi. Şirket bir blog gönderisinde , tüm Coinbase Japan müşterilerinin 16 Şubat’a kadar itibari para ve kripto varlıklarını geri çekeceklerini söyledi.

google partners with coinbase for crypto payments on cloud services news feature

Eylül ayında büyük borsa FTX’in patlamasının ardından birkaç firma, yatırımcının kripto iştahının azalmasından muzdaripti. Yatırımcılar riskli varlıklardan kaçarken, daha yüksek faiz oranları ve ekonomik gerileme endişeleri de kripto endüstrisi üzerinde baskı oluşturdu.

Bunun yanında Coinbase Japonya müşterileri kripto ve fiat varlıklarını 16 Şubat’a kadar çekebilir. Kalan kripto varlıkları Japon yenine (JPY) dönüştürülecek ve müşterilerin 16 Şubat’tan sonra bakiyelerini geri almak için Hukuk İşleri Bürosu ile koordine olmaları gerekecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala