bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,027.62 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.54 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 543.93 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 135.81 0.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.48685 2.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.445065 1.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146585 2.15%

Coinbase ile Ripple’dan Hukuk Buluşması

Coinbase ile Rippledan Hukuk Bulusmasi2

ABD’li düzenleyicilerin radarındaki iki kripto şirketinin hukukçuları buluştu. SEC ile sorun yaşayan Ripple ile Coinbase‘in hukukçuları bir araya gelerek kripto endüstrisindeki son gelişmeleri masaya yatırdı. Toplantıda Coinbase baş hukuk sorumlusu Paul Grewal ile Ripple’dan Stuart Alderoty yer aldı.

sec yatirimcilari kripto konusunda uyardi 2

Coinbase ile Ripple’ın Hukukçuları Bir Araya Geldi

ABD’de kripto şirketlerine yönelik baskılar arttı. Şirketler ise düzenleyici kurumlara karşı harekete geçti. SEC ile sorun yaşayan Coinbase ile Ripple’ın hukuk yetkilileri bir araya geldi. Kripto para borsası Coinbase’in baş hukuk sorumlusu Paul Grewal ile Ripple yetkilisi Stuart Alderoty buluştu. Toplantıda kripto sektörüne yönelik son gelişmeler ele alındı. Toplantıda konuşulanların ayrıntılı bir açıklaması ise yapılmadı.

Ripple’ın SEC ile davası 2020 yılından bu yana sürüyor. Şirket, kayıtsız menkul kıymet ihracı yaptığı iddiasıyla suçlanıyor. Devam eden dava, Ripple topluluğu tarafından yakından takip ediliyor. SEC, şubat ayında Coinbase’e bir Wells bildirimi göndermişti. Coinbase ise düzenleme çalışmalarında net bir çerçeve oturtulması için SEC’e dava açmıştı. Grewal, geçen hafta yaptığı açıklamada borsanın menkul kıymet listelemediğini belirtmişti. Ayrıca, Coinbase’in SEC’e karşı kendini savunacağını ifade etmişti. Rippe’ın SEC ile yaşadığı gerilimden dolayı XRP, Coinbase borsasından delist edilmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala