bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,798.83 0.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,064.63 1.22%
bnb
BNB (BNB) $ 536.35 3.50%
solana
Solana (SOL) $ 132.77 4.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.492631 0.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451809 1.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15375 4.16%

Coinbase Hukuk Şefinden Listeleme Açıklaması

coinbase hukuk sefinden listeleme aciklamasi

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük kripto para borsası konumunda olan Coinbase’e geçtiğimiz günlerde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından dava açılmıştı. Açılan dava sonrasında Binance US cephesinden bazı kripto varlıkları listeden çıkarma hamlesi gelmişti. Konu hakkında Coinbase Hukuk Şefi açıklama yaptı.

Coinbase, Varlıkları Listeden Çıkarmayı Henüz Düşünmüyor

Kripto para borsası Coinbase’in Baş Hukuk Sorumlusu Paul Grewel, şirketin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından açılan dava sonrasında platformda listelenen varlıklar hakkında açıklama yaptı. Grewel açıklamasında açılan dava sonrasında herhangi bir varlığı listeden çıkarıp çıkarmayacakları konusunda henüz karar alınmadığını dile getirdi. Grewel konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Bu varlıklardan herhangi birini listeden çıkarıp çıkarmayacağımız sorusunu ele almak gerekirse, elbette önceki analizimizin yanlış olup olmadığını anlamak için her zaman yeni gerçeklere, yeni bilgilere ve yeni iddialara bakıyoruz. Ancak şu an itibariyle, varlıkları listeden çıkarma konusunda hiçbir karar vermedik ve orijinal analizimize olan güvenimizi korumaya devam ediyoruz.

Grewel’in bu açıklamaları, Coinbase’in 6 Haziran’da SEC tarafından, kayıt olmadan bir komisyoncu, borsa ve takas kurumu olarak faaliyet göstererek ABD menkul kıymetler kurallarını ihlal ettiği iddiasıyla dava edilmesinin sonrasında geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala