bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,280.10 1.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,598.40 1.23%
bnb
BNB (BNB) $ 587.16 2.08%
solana
Solana (SOL) $ 187.48 1.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62249 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.654409 1.38%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.220084 18.86%

Coinbase Hisseleri Değer Kaybediyor

coinbase hisseleri deger kaybediyor

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’e ve CEO’su Changpeng Zhao’ya dava açmıştı. SEC’in bu dava hamlesinin ardından Binance ve Binance US cephesinden açıklamalar gelse de açılan dava kripto endüstrisini olumsuz etkiledi. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinbase’in hisseleri yaşanan bu olayın ardından değer kaybetmeye başladı.

SEC’in Davası Coinbase’i Olumsuz Etkiledi

Amerika Birleşik Devletleri merkezli kripto para borsası Coinbase’in hisseleri, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından Binance’e açtığı dava sonrasında hızla değer kaybetmeye başladı.

coinbase hisseleri deger kaybediyor 2

Coinbase hisseleri, dava haberinin açıklanmasının ardından Cuma günkü kapanışına kıyasla neredeyse yüzde 12 değer kaybetti. TradingView verilerine göre, Coinbase hisseleri biraz toparlandı ve yüzde 10,3 düşüşle 57,91 dolara geriledi.

SEC, dünyanın en büyük kripto ticaret platformu olan Binance ve bağlı şirketlerin müşterileri yanlış yönlendirdiğini ve fonları Binance’in CEO’su Changpeng ‘CZ’ Zhao’ya ait ayrı bir yatırım fonuna yanlış yönlendirdiğini iddia ediyor. Son olarak Coinbase, şirketin dijital varlık listeleri, hizmet olarak staking, kurumsal ticaret ve cüzdan hizmetlerine yönelik bir soruşturma da dahil olmak üzere SEC ile kendi sorunlarını yaşamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala