bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,470.88 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,551.64 0.66%
bnb
BNB (BNB) $ 618.82 5.33%
solana
Solana (SOL) $ 187.25 0.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630143 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65914 1.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216086 0.71%

Coinbase, Hindistan’da Kripto Ticaret Hizmetlerini Başlattı

coinbase hindistanda kripto ticaret hizmetlerini baslatti

Kripto para borsası Coinbase, Hindistan ile ilgili yeni planlarını açıklamaya devam ediyor. Söz konusu yeni duyuru, Hindistan’ın teknoloji merkezi Bangalore’deki bir etkinlikte yapıldı. Bugün yapılan açıklamaya göre; Coinbase artık kripto ticaret hizmetlerini Hindistan’daki kullanıcılara sundu.

Coinbase, Kripto Ticaret Hizmetlerini Hindistan’daki Kullanıcılara Sundu

Kripto para borsası Coinbase, Hindistan’ın teknoloji merkezi Bangalore’deki bir etkinlikte, borsa uygulamasının artık Hindistan’da aktif olacağını söyledi. 

Son birkaç haftadır Hindistan’da bulunan Coinbase’in kurucu ortağı ve CEO’su Brian Armstrong, ilk olarak şirketin Hindistan’da “uzun vadeli bir yatırım” yaptığını duyurdu. Firmanın Baş Ürün Sorumlusu Surojit Chatterjee daha sonra kullanıcının borsaya katılımını gösterdi.

Coinbase’in kurucu ortağı ve CEO’su Brian Armstrong, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bu teknolojiyi getirmenin doğru bir karar olmayacağını biliyoruz. Nasıl gelişeceğini tam olarak bilmiyoruz. Ancak banka ortakları, düzenleyiciler, en önemlisi Hint halkı ile çalışmaya kararlıyız. Kripto para birimine gerçek bir ilgi kıvılcımı gösterdim. Bu hizmet ve ürünlerin bazılarına erişmek için gerçek bir istek var.

Armstrong, ayrıca Coinbase’in “Polygon, CoinDCX, CoinSwitch” dahil olmak üzere “Hindistan’daki 10’dan fazla şirkete 150 milyon doların üzerinde yatırım yaptığını” söyledi.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Coinbase bu haftanın başlarında yıl sonuna kadar teknoloji merkezinde Hindistan’da 1.000 kişiyi işe almayı planladığını duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala