bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,051.16 3.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,129.84 4.70%
bnb
BNB (BNB) $ 610.13 0.44%
solana
Solana (SOL) $ 145.95 8.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521164 4.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472398 5.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150604 7.37%

Coinbase, Ethereum Tabanlı Altcoinler için Desteğini Artırıyor

coinbase uc ethereum tabanli altcoin icin destegi artiriyor

ABD merkezli dijital varlık borsası Coinbase‘ten bir açıklama geldi. Coinbase, tüm ticaret ekosisteminde Ethereum tabanlı üç altcoin için desteğini genişletiyor.

Coinbase, finansal hizmetler için zincirler arası bir platforma güç sağlamak adına tasarlanan yönetişim tokeni olan Function X’in (FX) artık Coinbase.com’dan veya borsanın mobil uygulamalarından satışının gerçekleştirileceğini açıkladı.

Ayrıca CoinGecko verilerine göre Function X yazı kaleme alındığında 1,24 dolardan işlem görüyor. Bununla beraber token geçen hafta yüzde 83 değerlendi.

coinbase uc ethereum tabanli altcoin icin destegi artiriyor 2

Coinbase Desteğini Genişletiyor

Function X’in (FX) artık Coinbase.com’dan ve borsanın mobil uygulamalarından satışının gerçekleştirilmesinin yanında, merkezi olmayan IoT platformları oluşturmak için blokzincir teknolojisini kullanmayı amaçlayan kripto varlığı Jasmy (JASMY) için desteğini genişletti. 

Aynı zamanda likiditenin kilidini açmayı ve kullanıcıların gerçek dünya varlıklarını satın almalarını finanse etmelerini sağlayan DeFi platformu olan Santrifüj (WCFG), artık borsanın web sitesinde ve uygulamalarında da mevcut. Ayrıca belirtmek gerekirse token, geçtiğimiz gün yüzde 10, geçtiğimiz hafta yüzde 9,6 düşüşle bu yazı kaleme alınırken 1,68 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala