bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,037.77 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,542.69 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 609.59 3.10%
solana
Solana (SOL) $ 185.84 0.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.615117 1.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64211 1.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213205 5.32%

Coinbase, Ethereum Fork’larını Değerlendirecek

coinbase ethereum forklarini degerlendireceka

Kripto para borsası Coinbase, ortaya çıkabilecek çatalları dahil etmek için Ethereum’un hisse kanıtına geçişiyle ilgili bilgilerini güncelledi.

Coinbase, Ethereum Fork’larını Değerlendireceklerini Açıkladı

Coinbase, uzun süredir beklenen Merge’ün ardından bir Ethereum Proof of Work fork’u ortaya çıkması halinde, borsada yer alan diğer varlıklar gibi aynı şekilde değerlendirileceğini açıkladı.

coinbase ethereum forklarini degerlendireceke

Coinbase; Ethereum Blockchain’de bulunan fork’ları duruma göre değerlendireceğini kaydetti. Borsa daha önce 10 Eylül ile 20 Eylül arasında gerçekleşmesi beklenen Merge sırasında Ethereum ve ERC-20 tokenlarını yatırma ve çekme işlemlerini kısa bir süre için duraklatmayı planladını açıklamıştı.

Borsa konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Coinbase’de hedefimiz, yasal ve listelenmesi güvenli her varlığı listelemek, böylece müşterilerimizi korumaya devam ederken kriptoda oluşturulan tüm yeni varlıklar için eşit bir oyun alanı yaratmaktır.

Bunun yanında hatırlatmak gerekirse Coinbase, 29 Ağustos 2022’de nano Ethereum vadeli işlem sözleşmelerini piyasaya süreceğini de duyurdu. Ayrıca Coinbase, müşterilerinin stake edilen ETH’yi kullanmalarına olanak sağlayan bir ERC-20 tokenı olan cbETH’yi piyasaya  sürdüğünü de belirtmeden geçmeyelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala