bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,565.77 1.45%
bnb
BNB (BNB) $ 609.14 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.65 2.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62075 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647485 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213722 8.34%

Coinbase CEO’su Şirketi Hakkında Açıklama Yaptı

coinbase ceosu sirketi hakkinda aciklama yapti

Kripto para borsası Coinbase, piyasalarda yaşanan düşüşten ve diğer ekonomik sorunlardan en çok etkilenen şirketlerden birisi. Şirket maliyetlerini düşürmek için çeşitli adımlar atsa da Coinbase CEO’suna göre bu adımlar yeterli değil.

Coinbase CEO’su Şirketin Gelecek Planları Hakkında Konuştu

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, yaptığı açıklamada kripto para borsasının endüstri zorlukları ve ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya kaldığını belirterek, maliyetlerin düşürülmesi için yeni adımlar atmaya devam edeceğini belirtti. Coinbase, Bitcoin ve Ethereum’un düşüşüyle birlikte yaşanan kripto kışı ile boğuşmaya devam ederken bu süreçte Coinbase’in hisseleri yıl içinde yüzde 70’den fazla değer kaybetti. Armstrong, Coinbase’in faaliyetlere başlamasının üzerinden geçen 10 yılda dört kez düşüş döngüsü yaşadığı için düşüşün olağandışı olmadığını belirtti. Coinbase’in enflasyonist baskılar ve potansiyel bir durgunlukla karşı karşıya olduğunu söyleyen Armstrong, makro ortamda şirketin geçmişte nelerle uğraştığını şu açıklama ile dile getirdi:

Şirketimizin içinde şu söz var, çok tekrar etmeyi severim; hiçbir şey göründüğü kadar iyi, anlatıldığı kadar kötü değildir. Bence Coinbase’in son 10 yılda bu kadar başarılı olmasının en büyük nedenlerinden birisi, sadece kısa vadeli iniş çıkışlara odaklanmaya çalışmaması.

coinbase ceosu sirketi hakkinda aciklama yapti 2

Coinbase, kripto para piyasasında yaşanan son olayların ardından Haziran 2022’de işgücünü yüzde 18 oranında azaltmış ve şirketin CEO’su Armstrong yeni işten çıkartmaların olabileceğini söylemişti. Armstrong açıklamasında ayrıca Coinbase ve SEC arasında yaşanan olaylara da değindi. Armstrong açıklamasında düzenleyicilerle ilişki kurmaya devam ettiklerini ve bu iletişimin iyi bir şey olduğunu düşündüğünü belirtti. Armstrong ayrıca, genel hedeflerinin küresel ölçekte düzenleyici netliğinin sağlanmasına gerçekten yardımcı olmak olduğunu belirtti.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala