bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,027.62 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.54 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 543.93 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 135.81 0.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.48685 2.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.445065 1.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146585 2.15%

Coinbase CEO’su: Düzenleyiciler DeFi’ı Rahat Bırakmalı

Coinbase CEOsu Duzenleyiciler DeFii Rahat Birakmali 21

Kripto para sektöründeki düzenleyici baskısı kendisini günden güne daha çok hissettiriyor. Özellikle bölgesel olarak artan kripto çalışmaları, küresel olarak birçok bölgede hizmet veren borsaları da etkilemiş durumda. Bu borsalardan biri olan Coinbase de düzenlemelerden en çok etkilenen şirketler arasında yer alıyor. Öyle ki son olarak Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong düzenleyicilerin DeFi‘ı rahat bırakması gerektiğini düşünüyor.

Coinbase CEOsu Duzenleyiciler DeFii Rahat Birakmali 4

Coinbase CEO’su Düzenleyiciler DeFi’ı Rahat Bırakması Gerektiğini Düşünüyor

Kripto para düzenlemeleri söz konusu olduğunda akla ilk gelen aktörler şüphesiz kripto para borsaları oluyor. Öyle ki birçok ülkede faaliyet gösteren borsalar, her ülkenin farklı regülasyonları olduğu için bu farklılıklara uyum sağlamakta zorluk yaşayabiliyor. Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong da bu konuya parmak basarak düzenleyicilere değindi.

Armstrong, şu ifadeleri kaydetti:

“İlk olarak kriptodaki merkezi aktörler (stablecoin ihraç edenler, borsalar ve emanetçiler) etrafında düzenleyici netlik oluşturmak en iyisidir çünkü burası, tüketici zararı riskinin en yüksek olduğunu gördüğümüz yer ve hemen hemen herkes bunun yapılması gerektiği konusunda hemfikir”

Bununla birlikte Armstrong, düzenlemenin stablecoin’lerle başlaması gerektiğini, ardından merkezi borsalar ve emanetçilerle başlaması gerektiğini savundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala