bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,693.33 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.58 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 613.80 1.15%
solana
Solana (SOL) $ 146.52 1.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52854 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475156 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152648 0.23%

Coinbase, Brezilya’daki Ödeme Sistemi Pix’i Entegre Etti

coinbase brezilya hukumetinin odeme sistemi pixi entegre ettigbfg

Birçok kripto para borsası çalışmalarını sınır ötesine taşımak için harekete geçmişti. Daha önce çalışmalarını Brezilya’ya genişlettiğini duyuran kripto para borsası Coinbase Brezilya hükümetinin ödeme sistemi Pix’i sistemine entegre etti ve Brezilya reali ile kripto alımlarına izin vermeye başladı. 140 milyondan fazla kullanıcısı olan Pix ile bağlantı, Brezilyalı bir uçtan uca ödeme işlemcisi olan Ebanx ile yapılan bir ortaklık aracılığıyla sağlandı.

Coinbase, Brezilya’da Faaliyetlerini Genişletiyor

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, Brezilya hükümetinin ödeme sistemi Pix‘i entegre etti ve Brezilya reali ile kripto alımlarına izin vermeye başladı. Müşteriler, yerel para biriminde alım yapmanın yanı sıra Brezilya reali de çekebilecek. Buna ek olarak Coinbase, uygulamasının tamamen Portekizce olarak mevcut olduğunu ve 24 saat desteği etkinleştirdiğini de belirtti.

coinbase brezilya hukumetinin odeme sistemi pixi entegre ettitg

Brezilya’daki kripto potansiyelinin muazzam olduğuna inandığını belirten Coinbase, Brezilya genişlemesi ile Latin Amerika’ya ve ötesine liderlik etmek için çalışmalarını sıklaştıracağını belirtti.

Coinbase uluslararası başkan yardımcısı Nana Murugesan yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

Brezilya, Coinbase’in uluslararası genişleme stratejisi için kilit bir pazar. Bölgedeki muazzam potansiyeli ve büyüme fırsatlarını tanıdığımızdan, Brezilya pazarının ihtiyaçlarına göre uyarlanmış ürünlere yatırım yapmaya ve geliştirmeye kararlıyız.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala