bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,914.12 1.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,057.33 1.81%
bnb
BNB (BNB) $ 559.63 0.08%
solana
Solana (SOL) $ 143.35 1.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514079 3.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.495411 7.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154202 0.81%

Coinbase, Artık Signature Bank ile Çalışacak

coinbase basei duyurdu1

Kripto para borsası Coinbase son dönemde yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu kez çıkan son haberlere göre; Coinbase, Prime müşterileri için USD bankacılık ortağı olan Silvergate Bank ile çalışmasını sonlandırarak Signature Bank ile anlaştı.

Coinbase, Özel Müşterileri için Signature Bank ile Çalışmaya Karar Verdi

Coinbase, sorunlu kripto bankasının dün sermayeden daha az sermayeye sahip olabileceğini ve işini yeniden değerlendirdiğini söyledikten sonra artık Silvergate’e veya Silvergate’ten ödeme kabul etmediğini veya başlatmadığını söyledi. Yani kripto borsası Coinbase, özel hesap sahiplerine Signature Bank hizmetini kolaylaştırmak için Signature Bank’a (SBNY) geçiş yaptı. Coinbase konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Son gelişmeler ışığında ve çok fazla ihtiyat nedeniyle, Coinbase artık Silvergate’e veya Silvergate’ten ödeme kabul etmiyor veya başlatmıyor ve diğer bankacılık ortaklarımızla kurumsal müşteri nakit işlemlerini kolaylaştıracak.

NRBCEIZZ3REGRIGHFM4YQ5U7FM

Ayrıca, diğer bankacılık ortaklarıyla kurumsal müşteri nakit işlemlerini kolaylaştıracağını da söyledi.

Değişiklikler, büyük bir fintech ve kripto bankası olan Silvergate’in yıllık mali raporunu zamanında sunamayacağını söylemesinin ardından geldi. Banka, kapitalizasyonun yetersiz olabileceğini ve işini yeniden değerlendirdiğini söyledi 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala