bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,741.95 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,585.33 0.99%
bnb
BNB (BNB) $ 589.97 2.74%
solana
Solana (SOL) $ 187.62 1.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.624172 1.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.653237 1.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.202288 11.48%

Paylaş

Cogni, Web3 Cüzdanını Kullanıma Sunuyor

cogni web3 cuzdanini kullanima sunuyor

Şirketlerin kripto yakınlaşması devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri merkezli Cogni, web3’teki fintech firmaları için yeni saklama dışı cüzdanını kullanıma sundu.

Cogni’den Web3 Adımı

Barclays’ın hızlandırıcı programı için 2018 yılında kurulan Cogni, ilk olarak genç kuşakları hedefleyen bankacılık hizmetleri geliştirmeyi hedefledi ancak o zamandan beri şirket Revolut, Step ve N26 gibi diğer rakiplerinin peşinden giderek web3’e yöneldi.

Hali hazırda Cogni’nin yeni cüzdanı, kullanıcıların kriptoyu kolayca tutmasına, almasına ve göndermesine izin veren temel işlevleri yerine getiriyor. Şimdilik açıklanmamış olsa da bir değiş tokuşla yakında gerçekleşecek olan ortaklık kullanıcıların uygulama içinden kripto satın almalarına da olanak sağlayacak.

cogni web3 cuzdanini kullanima sunuyor 2

Cogni, Revolut ve Step gibi neobank’lar, şimdiye kadar büyük ölçüde üçüncü taraf kripto hizmet sağlayıcıları tarafından sağlanan saklama çözümleri aracılığıyla kripto yatırım araçları oluşturmak için çalışmalar yürüttü.

Bu bankalar arasında yer alan Revolut, kendi bağımsız DeFi cüzdan uygulamasını başlatmaya çalışmış olsa da ürününü şimdilik hayata geçiremedi. Konu hakkında açıklama yapan bir Cogni yetkilisi şu ifadeleri kullandı: Bir banka hesabıyla entegre olan Cogni’nin cüzdanı doğrudan bir borsaya bağlanacak ve bu da normal müşterilere kurumsal oranlar sunmamıza izin verecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala